Ρητό της ημέρας :  Η Αγία Γραφή είναι το βάθρο της προόδου και του πολιτισμού.   ΟΥΙΛΣΟΝ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ)
ΑΡΘΡΑ

Κλείσιμο ΑΘΕΙΣΜΟΣ-ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΑΙΡΕΣΕΙΣ-ΨΕΥΔΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ-ΘΕΟΛΟΓΙΑ

Κλείσιμο ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ

Κλείσιμο ΑΡΧΑΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΠΑΤΕΡΕΣ -ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Κλείσιμο ΒΙΟΗΘΙΚΗ

Κλείσιμο ΓΑΜΟΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ-ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

Κλείσιμο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ -ΕΞΕΛΙΞΗ

Κλείσιμο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Κλείσιμο ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ-ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ-ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ

Κλείσιμο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ/ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Κλείσιμο ΙΣΛΑΜ

Κλείσιμο ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Κλείσιμο ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΑ-ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Κλείσιμο ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ

Κλείσιμο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κλείσιμο ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ-ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΩΗ

Κλείσιμο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

   επισκέπτες

   επισκέπτες online

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ -ΕΞΕΛΙΞΗ - ΕΝΑ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΦΙΔΙ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ

ΕΝΑ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΦΙΔΙ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ

Οι Ζωολόγοι στην Ισπανία μελετάνε ένα δικέφαλο φίδι. Ένας ιδιοκτήτης αγροκτήματος βρήκε το μικρό φίδι και το έκανε δωρεά στο Πανεπιστήμιο της Βαλένθια όπου τώρα ζει σε ένα ειδικό χώρο με μια βιντεοκάμερα που κινηματογραφεί κάθε τρεμοπαίξιμο των δύο του γλωσσών και των τεσσάρων του ματιών.

 Μέχρι τώρα μαζί τα κεφάλια φαίνονται να εργάζονται θαυμάσια, καθώς τρώνε και κινούνται ανεξάρτητα. Οι επιστήμονες που είναι υπεύθυνοι του σχεδίου, λένε ότι τα φίδια με δύο κεφάλια είναι πολύ σπάνια. Σε άλλες περιπτώσεις που έχουν μελετηθεί, βρήκαν ότι τα κεφάλια είναι τόσο ανεξάρτητα ώστε θα παλέψει το  ένα με το άλλο για την τροφή, μερικές φορές για ώρες.

  Ένας λόγος που τόσο λίγα έχουν μελετηθεί, είναι ότι αυτά σπάνια επιβιώνουν πολύ χρόνο στην φύση. Ενώ μάχονται για την  τροφή, αυτά μπορεί να αποτύχουν να δουν ένα γεράκι ώστε να αποφύγουν να γίνουν τροφή τα ίδια.

  Τέτοια «τέρατα της φύσης» είναι ειδικού ενδιαφέροντος στους εξελικτικούς που καλούν αυτά «μεταλλάξεις». Ισχυρίζονται ότι με την διαδικασία της φυσικής επιλογής και μεγάλα διαστήματα χρόνου, «ωφέλιμες μεταλλάξεις» έχουν προκύψει στην ύπαρξη του ανθρώπου και άλλων πολύπλοκων μορφών ζωής.

  Όπως με το φίδι με τα δύο κεφάλια «…οι μεταλλάξεις είναι σχεδόν πάντοτε (99,99 %) βλαπτικές, εάν όχι θανατηφόρες, στον δυστυχή οργανισμό στον οποίο συμβαίνουν» λέει ο Scott Huse  στο βιβλίο του THE COLLAPSE OF EVOLUTION.

  «Οι μεταλλάξεις δεν είναι μόνο βλαπτικές, αλλά επίσης είναι πολύ σπάνιες» λέει ο Huse. «Συμβαίνουν μια φορά σε κάθε δέκα εκατομμύρια διπλασιασμούς ενός μορίου DNA».

  Εάν συνέβαιναν περισσότερο συχνά, θα είχαμε πολλά δικέφαλα φίδια τριγύρω. Αλλά δεν έχουμε. Όταν ένα συμβαίνει, γίνεται αντικείμενο της διεθνούς περιέργειας.

  Το φίδι δείχνει το λάθος της εξελικτικής αντίληψης της φυσικής επιλογής. Ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος έπρεπε να αρπάξει το φίδι γρήγορα, αλλιώς κάποιο γεράκι θα το είχε πιθανώς «φυσικά επιλέξει» για τροφή πολύ καιρό πριν θα μπορούσε να περάσει το μεταλλαγμένο του γονίδιο σε έναν απόγονό του.

  Ο άλλος στύλος της εξέλιξης, τα πολύ μεγάλα διαστήματα χρόνου, έχει σε μεγάλο βαθμό καταρριφθεί από άλλες ανακαλύψεις της σύγχρονης επιστήμης. Ο Huse παραθέτει μερικές πειστικές αποδείξεις μιας νέας γης: Το μαγνητικό πεδίο της Γης έχει ημι-ζωή [1] 1400 χρόνια.

  Η ταχύτητα της περιστροφής της Γης βαθμιαία μειώνεται και θα είχε σταματήσει πολύ καιρό πριν, εάν η γη ήταν παλαιά. Για να περιστρέφεται ακόμη, πρέπει να είχε ξεκινήσει πολύ ταχύτερα, στην οποία η φυγόκεντρος δύναμη θα την είχε διαμορφώσει σαν μια τηγανίτα, παρά σαν μια σφαίρα.

  Το πετρέλαιο είναι κάτω από μεγάλη πίεση μέσα στη γη. Αυτό θα είχε εξαντληθεί εάν η γη ήταν μεγαλύτερη από 10.000 χρόνων. Ο Huse σημειώνει πολλούς άλλους παράγοντες που βεβαιώνουν για μια νέα γη.

  Ο Huse συμπεραίνει: «Μακριά απΆ το να είναι το θεμελιωμένο γεγονός της επιστήμης, καθώς τόσο χαρακτηριστικά παρουσιάζεται να είναι, η εξέλιξη στη πραγματικότητα είναι μια παράλογη και αθεμελίωτη υπόθεση που είναι διάτρητη με αναρίθμητες επιστημονικές πλάνες».

 

Μετάφραση κατόπιν αδείας από το περιοδικό BATTLE CRY-May/June 2002, εκδόσεων Chick. Τίτλος πρωτότυπου: Two-Headed Snake Makes Monkeys of Evolutionists. Website: www.chick.com

[1] Σημ.Μετ: Ημιζωή: Ο χρόνος που χρειάζεται για το μισό των ατόμων σε μια ραδιενεργό ουσία για να παρακμάσουν.

Ημερομηνία καταχώρησης : 03/02/2009 @ 08:06
Τελευταία ενημέρωση : 03/02/2009 @ 08:06
Κατηγορία : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ -ΕΞΕΛΙΞΗ
Η σελίδα διαβάστηκε 2514 φορές


Print preview Print preview     Τυπώστε την σελίδα Τυπώστε την σελίδα


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Εγγραφείτε στην Ομάδα Αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ για να μπορώ να σας ενημερώνω για ενδιαφέροντα χριστιανικά άρθρα, επιλεγμένες ειδήσεις χριστιανικού ενδιαφέροντος, όπως και για νέες κυκλοφορίες χριστιανικών βιβλίων και μοναδικών προσφορών.
Η λίστα αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ανήκει στις ιστοσελίδες www.diakrisis.gr και www.christianbook.gr. Αφού εγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε μπορείτε να διαγραφείτε εύκολα και απλά.
Όσοι εγγραφείτε θα λάβετε ως δώρο το θαυμάσιο βιβλίο ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ σε pdf. Μετά την εγγραφή σας θα μπορείτε να το κατεβάσετε από την κατηγορία ΑΡΧΕΙΑ της ομάδας αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ: http://groups.google.gr/group/erevnitis?hl=el.
Για να εγγραφείτε εύκολα και γρήγορα στείλτε κενό email στο erevnitis+subscribe@googlegroups.com και αυτόματα θα εγγραφείτε. :

Ομάδες Google
diakrisis
Επισκεφτείτε την παρούσα ομάδα


ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ
Επισκεφτείτε το ιστολόγιο ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.

Πατήστε ΕΔΩ για το Ιστολόγιο ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.

Μιλάμε για τον ζωντανό Ιησού Χριστό!
^ Πάνω ^