Ρητό της ημέρας :  Μεγάλος γκρεμός και βάραθρο βαθύ είναι η άγνοια της Γραφής.   ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΑΡΘΡΑ

Κλείσιμο ΑΘΕΙΣΜΟΣ-ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΑΙΡΕΣΕΙΣ-ΨΕΥΔΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ-ΘΕΟΛΟΓΙΑ

Κλείσιμο ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ

Κλείσιμο ΑΡΧΑΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΠΑΤΕΡΕΣ -ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Κλείσιμο ΒΙΟΗΘΙΚΗ

Κλείσιμο ΓΑΜΟΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ-ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

Κλείσιμο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ -ΕΞΕΛΙΞΗ

Κλείσιμο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Κλείσιμο ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ-ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ-ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ

Κλείσιμο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ/ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Κλείσιμο ΙΣΛΑΜ

Κλείσιμο ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Κλείσιμο ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΑ-ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Κλείσιμο ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ

Κλείσιμο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κλείσιμο ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ-ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΩΗ

Κλείσιμο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

   επισκέπτες

   επισκέπτες online

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Ο Εκδότης και αρθρογράφος του περιοδικού «Ο Ερευνητής της Αλήθειας» Μανώλης Καλομοίρης θα είναι υποψήφιος βουλευτής Σάμου με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του κ.Στέλιου Παπαθεμελή στις Εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007.

Ο λόγος της προτίμησης στην ΔΗΜ.ΑΝ. είναι η ανάγκη να ενισχυθεί στις εκλογές ένα κόμμα που υποστηρίζει τις ορθόδοξες χριστιανικές αρχές, όπως και τις σταθερές ηθικές και εθνικές αξίες του λαού μας. Το γνωστό ορθόδοξο χριστιανικό ήθος του κ.Στέλιου Παπαθεμελή είναι εγγύηση για σοβαρότητα και συνέπεια στους αγώνες μέσα και έξω από την Βουλή.

ΓιΆ αυτό ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα να συστρατευθώ με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Για την προώθηση χριστιανικών θέσεων (Ναι στην ιερότητα του Γάμου- όχι στον γάμο των ομοφυλοφίλων, Παροχή θετικών κινήτρων στις υποψήφιες μητέρες ώστε να μειωθεί ο τρομακτικός αριθμός των εκτρώσεων, Παιδεία με στόχο τη διαμόρφωση εθνικής και ορθόδοξης συνείδησης Ελληνοπαίδων, Τον σεβασμό του ρόλου της Ορθόδοξης Εκκλησίας από την Πολιτεία, Η θέληση και τα πιστεύω της πλειονότητας των πολιτών να κυριαρχούν κι οι πεποιθήσεις των μειονοτήτων να γίνονται απολύτως σεβαστές), δημοκρατικών (Νομοθετική κατοχύρωση της λαϊκής πρωτοβουλίας κατόπιν αιτήματος συγκεκριμένου αριθμού πολιτών για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος), πατριωτικών (Όχι στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Βέτο τώρα στην ένταξη Σκοπίων σε ΝΑΤΟ- Ε.Ε., Εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για προσδιορισμό από κάθε κράτος –μέλος συγκεκριμένου αριθμού μεταναστών κατΆ έτος), οικολογικών (Εθνική συμφωνία για την μείωση των ρύπων, Δραστική πολιτική πρόληψης των καταστροφών του περιβάλλοντος, Ριζική πολιτική ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών ενέργειας) κ.ά.

Για το πλήρες πρόγραμμα της ΔΗΜ.ΑΝ. δείτε την ιστοσελίδα παρακάτω ή τηλεφωνήστε στο 8011100111 (αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα).

 
Μανώλης Β. Καλομοίρης
 
Υποψήφιος Βουλευτής Σάμου
 
της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Ημερομηνία καταχώρησης : 18/02/2009 @ 06:11
Τελευταία ενημέρωση : 18/02/2009 @ 06:11
Κατηγορία : ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η σελίδα διαβάστηκε 2776 φορές


Print preview Print preview     Τυπώστε την σελίδα Τυπώστε την σελίδα


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Εγγραφείτε στην Ομάδα Αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ για να μπορώ να σας ενημερώνω για ενδιαφέροντα χριστιανικά άρθρα, επιλεγμένες ειδήσεις χριστιανικού ενδιαφέροντος, όπως και για νέες κυκλοφορίες χριστιανικών βιβλίων και μοναδικών προσφορών.
Η λίστα αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ανήκει στις ιστοσελίδες www.diakrisis.gr και www.christianbook.gr. Αφού εγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε μπορείτε να διαγραφείτε εύκολα και απλά.
Όσοι εγγραφείτε θα λάβετε ως δώρο το θαυμάσιο βιβλίο ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ σε pdf. Μετά την εγγραφή σας θα μπορείτε να το κατεβάσετε από την κατηγορία ΑΡΧΕΙΑ της ομάδας αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ: http://groups.google.gr/group/erevnitis?hl=el.
Για να εγγραφείτε εύκολα και γρήγορα στείλτε κενό email στο erevnitis+subscribe@googlegroups.com και αυτόματα θα εγγραφείτε. :

Ομάδες Google
diakrisis
Επισκεφτείτε την παρούσα ομάδα


ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ
Επισκεφτείτε το ιστολόγιο ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.

Πατήστε ΕΔΩ για το Ιστολόγιο ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.

Μιλάμε για τον ζωντανό Ιησού Χριστό!
^ Πάνω ^