Ρητό της ημέρας :  Η ανάσταση του Χριστού είναι το πιο έγκυρο και μαρτυρημένο γεγονός της αρχαίας ιστορίας.   ΓΡΕΡΕΡ, Ιστορικός
ΑΡΘΡΑ

Κλείσιμο ΑΘΕΙΣΜΟΣ-ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΑΙΡΕΣΕΙΣ-ΨΕΥΔΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ-ΘΕΟΛΟΓΙΑ

Κλείσιμο ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ

Κλείσιμο ΑΡΧΑΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΠΑΤΕΡΕΣ -ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Κλείσιμο ΒΙΟΗΘΙΚΗ

Κλείσιμο ΓΑΜΟΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ-ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

Κλείσιμο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ -ΕΞΕΛΙΞΗ

Κλείσιμο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Κλείσιμο ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ-ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ-ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ

Κλείσιμο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ/ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Κλείσιμο ΙΣΛΑΜ

Κλείσιμο ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Κλείσιμο ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΑ-ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Κλείσιμο ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ

Κλείσιμο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κλείσιμο ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ-ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΩΗ

Κλείσιμο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

   επισκέπτες

   επισκέπτες online

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΘΕΙΣΜΟΣ-ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ-ΒΕΡΝΕΡ ΦΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ

 

ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΟΦΩΝ

ΒΕΡΝΕΡ ΦΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ

Διάσημος επιστήμων τεχνικός πυραύλων, δορυφόρων και διαστημοπλοίων. Από το 1946 εργάζεται στις ΗΠΑ, ενώ κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο διηύθυνε το Κέντρο Πυραύλων στη Γερμανία. Από το 1958 διηύθυνε το πρόγραμμα των διαστημοπλοίων των ΗΠΑ, έγραψε πολλά βιβλία και μελέτες για το σύμπαν, το διάστημα, για την έρευνα των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος, τα οποία μεταφράστηκαν σε πολλές γλώσσες.

Παρά την επιστημονική του ευρυμάθεια δεν έπαψε να διακηρύσσει την άγνοια της επιστήμης σε μεταφυσικά θέματα και τις δικές του θρησκευτικές ανατάσεις και πεποιθήσεις.    

 
  •  Η επιστήμη βοηθάει στο να αποκαλύψει περισσότερα για τον Δημιουργό μέσω της δημιουργίας του… ΄Οσο περισσότερο εμβαθύνουμε στην έρευνα του διαστήματος, τόσο μεγαλύτερη γίνεται η πίστη μας… ΄Οσο περισσότερο μαθαίνουμε για τη δημιουργία, τόσο περισσότερο θα γνωρίζουμε για το δημιουργό… Και όσο οι γνώσεις μας για τη λειτουργία του μεγαλειώδους σύμπαντος αυξάνουν, δεν είναι δυνατόν παρά να αυξάνεται και ο σεβασμός μας για το Δημιουργό του.
  •  Και ο ωραίος αυτός πλανήτης, η Γη, είναι εξίσου μέρος της βασιλείας του Θεού, όπως και οι κενές εκτάσεις γύρω μας, όπως και όλοι οι άλλοι πλανήτες και αστέρες του σύμπαντος. Αυτός εμφύσησε στις καρδιές μας την περιέργεια για τους κόσμους γύρω μας και Αυτός μας κατέστησε ικανούς να αποκτήσουμε την επιστημονική γνώση και την τεχνική της ικανοποίηση.
  •  Επιστήμη και θρησκεία δεν είναι ανταγωνίστριες, αλλά αδελφές. Και οι δύο εμβαθύνουν στην ύψιστη αλήθεια.
  •  Με την επιστήμη ο άνθρωπος μαθαίνει πολλά για τα μυστήρια της Δημιουργίας. Με την θρησκεία θέλει να γνωρίσει τον Δημιουργό.
  •  Στις δύσκολες περιστάσεις αντλώ δυνάμεις καθώς ζητώ και παίρνω βοήθεια από τον Θεό.


Ημερομηνία καταχώρησης : 23/02/2009 @ 05:21
Τελευταία ενημέρωση : 23/02/2009 @ 05:21
Κατηγορία : ΑΘΕΙΣΜΟΣ-ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ
Η σελίδα διαβάστηκε 2702 φορές


Print preview Print preview     Τυπώστε την σελίδα Τυπώστε την σελίδα


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Εγγραφείτε στην Ομάδα Αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ για να μπορώ να σας ενημερώνω για ενδιαφέροντα χριστιανικά άρθρα, επιλεγμένες ειδήσεις χριστιανικού ενδιαφέροντος, όπως και για νέες κυκλοφορίες χριστιανικών βιβλίων και μοναδικών προσφορών.
Η λίστα αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ανήκει στις ιστοσελίδες www.diakrisis.gr και www.christianbook.gr. Αφού εγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε μπορείτε να διαγραφείτε εύκολα και απλά.
Όσοι εγγραφείτε θα λάβετε ως δώρο το θαυμάσιο βιβλίο ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ σε pdf. Μετά την εγγραφή σας θα μπορείτε να το κατεβάσετε από την κατηγορία ΑΡΧΕΙΑ της ομάδας αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ: http://groups.google.gr/group/erevnitis?hl=el.
Για να εγγραφείτε εύκολα και γρήγορα στείλτε κενό email στο erevnitis+subscribe@googlegroups.com και αυτόματα θα εγγραφείτε. :

Ομάδες Google
diakrisis
Επισκεφτείτε την παρούσα ομάδα


ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ
Επισκεφτείτε το ιστολόγιο ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.

Πατήστε ΕΔΩ για το Ιστολόγιο ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.

Μιλάμε για τον ζωντανό Ιησού Χριστό!
^ Πάνω ^