Ρητό της ημέρας :  Μεγάλος γκρεμός και βάραθρο βαθύ είναι η άγνοια της Γραφής.   ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΑΡΘΡΑ

Κλείσιμο ΑΘΕΙΣΜΟΣ-ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΑΙΡΕΣΕΙΣ-ΨΕΥΔΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ-ΘΕΟΛΟΓΙΑ

Κλείσιμο ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ

Κλείσιμο ΑΡΧΑΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΠΑΤΕΡΕΣ -ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Κλείσιμο ΒΙΟΗΘΙΚΗ

Κλείσιμο ΓΑΜΟΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ-ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

Κλείσιμο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ -ΕΞΕΛΙΞΗ

Κλείσιμο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Κλείσιμο ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ-ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ-ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ

Κλείσιμο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ/ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Κλείσιμο ΙΣΛΑΜ

Κλείσιμο ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Κλείσιμο ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΑ-ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Κλείσιμο ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ

Κλείσιμο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κλείσιμο ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ-ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΩΗ

Κλείσιμο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

   επισκέπτες

   επισκέπτες online

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΕΥΧΗ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ «ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»

Τεύχος 21: Μύθος ο Ιησούς; Χριστιανισμός και Φύση, Πίστη στην Πίστη ή πίστη στον Θεό; Η αλήθεια για την Πίστη, Είμαστε μαθητές του Χριστού;
Τεύχος 22: Τι συμβαίνει μετά τον θάνατο (βιβλική απάντηση στον θνητοψυχισμό), Υπάρχει κόλαση; Φταίει ο Θεός για την αιώνια δυστυχία των ασεβών; Αθανασία ψυχής: Επιρροή του Πλατωνισμού; Τι πίστευε η αρχαία Εκκλησία για την μεταθάνατον ζωή; Μεταθανάτιες εμπειρίες: Αλήθεια ή Ψέμα; Απάντηση σε αντιρρήσεις για Θεότητα Χριστού και Ρώσσελ
Τεύχος 23:
Παρέχει η Καινή Διαθήκη μια αξιόπιστη ιστορική αφήγηση για τη ζωή του Χριστού; Τα Θαύματα είναι αντίθετα με τη Λογική; Πώς να αντιμετωπίζετε το Στρες, Η σημασία των Αποστολικών Πατέρων, Ο Κύριος Ιησούς είναι Θεός και ¶νθρωπος, Απόλυτος Προορισμός και Παγκοσμιοσωτηριασμός, Ο ανθώνας της αγάπης κατά τον Χρυσόστομο, Η Χρησιμότητα των Ερμηνευτικών Βοηθημάτων. 
Τεύχος 25: Η αρρώστια του ευαγγελίου της υγείας και της ευημερίας (Νο1), Η αξία της Παλαιάς Διαθήκης, Η αρχαιολογία και το βιβλίο της Εξόδου: Η Έξοδος από την Αίγυπτο, Ρέϊκι: Μερικές Σύντομες Παρατηρήσεις, Τζιοβάνι Παπίνι, Ένα συχνό λάθος στον υπολογισμό της ημερομηνίας γέννησης του Χριστού, Τι σημαίνει πρωτότοκος πάσης κτίσεως (του Μεγάλου Αθανασίου).
Τεύχος 33:
Περιέχει η Αγία Γραφή μύθους;, Αγία Γραφή και Παράδοση (μελέτη ενός Αμερικάνου πρώην Διαμαρτυρόμενου), Η Πορεία Αναζήτησής μου προς τον Θεό -6ο. Τεύχος 34 : ¶ρματα του Φαραώ βρέθηκαν στην Ερυθρά Θάλασσα;, Ο Κώδικας της Απάτης, Το Ευαγγέλιο του Ιούδα, Το φίλημα προς ιερά αντικείμενα έχει ειδωλολατρική ή ιουδαϊκή προέλευση;, Η Πορεία Αναζήτησής μου προς τον Θεό -7ο, Οι Εκδόσεις Πέργαμος και η... Μυστική Επιτροπή.
Τεύχος 35 : Ο αντισημιτισμός και ο μύθος της εβραϊκής συνωμοσίας, Ο αντισημιτισμός στο Γ΄ Μακκαβαίων, Το κράτος του Ισραήλ οι Παλαιστίνιοι και ο αντισημιτισμός, Ήταν αντισημίτης ο ¶γιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος;, Η Πορεία Αναζήτησής μου προς τον Θεό -8ο, Αντίδραση από τις Εκδόσεις Πέργαμος και απάντησή μας.
Τεύχος 36 :
Ποια ήταν η ηθική του Αρχαίου Κόσμου; (Μερικά πράγματα που κανείς αρχαιολάτρης δεν θα σας πει!), Έχει η Καινή Διαθήκη επηρεαστεί από τις ειδωλολατρικές θρησκείες;, Ο Κέλσος και...ο αληθής του λόγος, Η Πορεία Αναζήτησής μου προς τον Θεό (9ο).
Τεύχος 38 :
Ευαγγελικοί ηγέτες κάνουν έκκληση για επιστροφή στην Αρχαία Εκκλησία, Είναι το Sola Scriptura (Μόνον η Γραφή) το κλειδί για την αλήθεια;, Ο Λούθηρος κατά του κανόνα της Βίβλου!, Η Πορεία Αναζήτησής μου προς τον Θεό (10ο).
Τεύχος 39 : Εθνική καταστροφή οι πυρκαγιές, Χριστιανός και πολιτική, Γάμος ομοφυλοφίλων: ποιά είναι η θέση των κομμάτων;, Εννέα παρά ένα διανοητές για τον Δημιουργό, Οι πατέρες της εκκλησίας είναι αξιόπιστοι ή αναξιόπιστοι; (Εντυπωσιακές αντιφάσεις Διαμαρτυρομένων), 12 πρακτικές προτάσεις για την ανάπτυξη και διατήρηση καλής επικοινωνίας στον Γάμο, Ανακοίνωση υποψηφιότητας με την Δημοκρατική Αναγέννηση.
Τεύχος 40 :
Ζω δε ουκέτι εγώ, Ζη δε εν εμοί ο Χριστός, Αθεϊσμός: Μιά παράλογη κοσμοθεωρία, Αντιφάσεις της Γένεσης; Ένας πιστός επιστήμονας: Γ.Λάϊμπνιτς, Ο Ιησούς είναι ο Δημιουργός Θεός αλλιώς η Βίβλος λέει ψέματα!, Γράμμα προς Μάρτυρα του Ιεχωβά, Η Πορεία Αναζήτησής μου προς τον Θεό (11ο).
Τεύχος 41 :
Προσωπικός Λυτρωτής ο Χριστός-Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, Βάπτισμα στο όνομα της Τριάδος ή στο όνομα του Ιησού μόνο; (Παραποιήθηκε το Ματθαίος 28:19;), Έχει ο άνθρωπος ψυχή;,  Τι πνευματική τροφή δίνει η Εταιρία Σκοπιά στους Μάρτυρες του Ιεχωβά;, Είπε ποτέ η Εταιρία Σκοπιά ότι είναι θεόπνευστος προφήτης;, Η γενιά του 1914 (Μιά ακόμη ψευδοπροφητεία της Εταιρίας Σκοπιά), Η Πορεία Αναζήτησής μου προς τον Θεό (12ο).
Τεύχος 42 :
Η Αλήθεια για τον λεγόμενο "Τάφο του Χριστού", Ομοφυλοφιλικό Κίνημα: Διακρίσεις και Διάκριση, Το Κίνημα "Εβραϊκές Ρίζες του Χριστιανισμού", Είπε ποτέ η Εταιρία Σκοπιά ότι είναι θεόπνευστος προφήτης; [αναδημοσίευση λόγω τυπογραφικών λαθών στο τεύχος 41], Η Πορεία Αναζήτησής μου προς τον Θεό (13ο).
Τεύχος 43: Πως μπορώ να δεχτώ τον Χριστό, Μιλάνε οι Επιστήμονες για τον σχεδιασμό του Σύμπαντος, Είναι η Παρθένος Μαρία: Θεοτόκος, Μητέρα των Χριστιανών και Αειπάρθενος;, Η Πορεία Αναζήτησής μου Προς τον Θεό (14ο).
Τεύχος 44: Το Αίμα του Χριστού, Τι ήταν οι…Πιθηκάνθρωποι, Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών: Η πλαστογραφία του Αιώνα, Αγία Γραφή και Παράδοση στην Αρχαία Εκκλησία, Διάλογος με Πεντηκοστιανό, Η Πορεία Αναζήτησής μου Προς τον Θεό (15ο). Τεύχος 46: Ρατσισμός Ξενοφοβία και Μετανάστες: Ποια πρέπει να είναι η χριστιανική στάση;, Μύθοι και Αλήθειες για τους Μετανάστες, Μια Έκκληση των Αφγανών προσφύγων της Πάτρας, Πώς οι Ορθόδοξοι πρέπει να βλέπουμε τους ετεροδόξους και Αλλοθρήσκους;, Η ανάγκη συμμετοχής των Πιστών στη Λειτουργία-Νο2,  Η Πορεία Αναζήτησής μου προς τον Θεό (17ο)
Τεύχος 47: Δαρβινισμός και Θρησκευτικό Συναίσθημα, Γιατί ο Θεός και η Εξέλιξη δεν αναμιγνύονται, Η Ορθόδοξη ¶ποψη: Κατάγεται ο άνθρωπος δια της εξελίξεως από κατώτερες μορφές ζώων;, Ποιες είναι οι Ορθόδοξες Θέσεις για την Εξελικτική Δημιουργία, Το Νηπιοβάπτισμα στην Αρχαία Εκκλησιαστική Ιστορία, Είναι το Νηπιοβάπτισμα μια καινοτομία της ιστορικής Εκκλησίας; Διάλογος με Πεντηκοστιανό αναγνώστη, Η ανάγκη συμμετοχής των Πιστών στη Λειτουργία-Νο3, Η Πορεία Αναζήτησής μου προς τον Θεό (18ο -τελευταίο)
Τεύχος 48: Οι Θεωρίες Συνωμοσίας και η Χριστιανική Υπευθυνότητα, Συνωμοσιολογία-η αμαρτία με τις τραγικές συνέπειες, Φαινόνενα που προκαλουν σύγχυση: η περίπτωση Λιακόπουλου, Τρομοκρατία σκοτεινών δυνάμεων, Εσχατολογικές Περιέργειες.

Μεμονωμένα τεύχη: 0,30 ¤ έκαστο.
Προσφορά: Μόνο 1 ¤ όλα τα τεύχη!
Με τα ταχυδρομικά 7,00 ¤.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2103801718, 6977831531


Ημερομηνία καταχώρησης : 12/03/2010 @ 04:13
Τελευταία ενημέρωση : 07/02/2014 @ 01:49
Κατηγορία : ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Η σελίδα διαβάστηκε 3588 φορές


Print preview Print preview     Τυπώστε την σελίδα Τυπώστε την σελίδα


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Εγγραφείτε στην Ομάδα Αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ για να μπορώ να σας ενημερώνω για ενδιαφέροντα χριστιανικά άρθρα, επιλεγμένες ειδήσεις χριστιανικού ενδιαφέροντος, όπως και για νέες κυκλοφορίες χριστιανικών βιβλίων και μοναδικών προσφορών.
Η λίστα αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ανήκει στις ιστοσελίδες www.diakrisis.gr και www.christianbook.gr. Αφού εγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε μπορείτε να διαγραφείτε εύκολα και απλά.
Όσοι εγγραφείτε θα λάβετε ως δώρο το θαυμάσιο βιβλίο ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ σε pdf. Μετά την εγγραφή σας θα μπορείτε να το κατεβάσετε από την κατηγορία ΑΡΧΕΙΑ της ομάδας αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ: http://groups.google.gr/group/erevnitis?hl=el.
Για να εγγραφείτε εύκολα και γρήγορα στείλτε κενό email στο erevnitis+subscribe@googlegroups.com και αυτόματα θα εγγραφείτε. :

Ομάδες Google
diakrisis
Επισκεφτείτε την παρούσα ομάδα


ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ
Επισκεφτείτε το ιστολόγιο ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.

Πατήστε ΕΔΩ για το Ιστολόγιο ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.

Μιλάμε για τον ζωντανό Ιησού Χριστό!
^ Πάνω ^