Ρητό της ημέρας :  Η ευσέβεια είναι διαφορετική από την δεισιδαιμονία.   BLAISE PASCAL
ΑΡΘΡΑ

Κλείσιμο ΑΘΕΙΣΜΟΣ-ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΑΙΡΕΣΕΙΣ-ΨΕΥΔΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ-ΘΕΟΛΟΓΙΑ

Κλείσιμο ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ

Κλείσιμο ΑΡΧΑΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΠΑΤΕΡΕΣ -ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Κλείσιμο ΒΙΟΗΘΙΚΗ

Κλείσιμο ΓΑΜΟΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ-ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

Κλείσιμο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ -ΕΞΕΛΙΞΗ

Κλείσιμο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Κλείσιμο ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ-ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ-ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ

Κλείσιμο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ/ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Κλείσιμο ΙΣΛΑΜ

Κλείσιμο ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Κλείσιμο ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΑ-ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Κλείσιμο ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ

Κλείσιμο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κλείσιμο ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ-ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΩΗ

Κλείσιμο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

   επισκέπτες

   επισκέπτης online

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΛΑΜ - ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Οι ακόλουθες περικοπές είναι βλάσφημες. Είναι από το Κοράνι (μετάφραση Γεράσιμου Πεντάκη, εκδόσεων ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ). Με την ανάγνωση αυτών των περικοπών θα αποκτήσετε μια βασική κατανόηση της Μουσουλμανικής θρησκείας, των πολέμων και των εντάσεων στη Μέση Ανατολή και της τρομοκρατίας που εκδηλώθηκε την 11η Σεπτεμβρίου.

«Εάν φονευθήτε ή αποθάνητε μαχόμενοι υπέρ πίστεως, η άφεσις των αμαρτημάτων αναμένει υμάς. Τούτο εστί καλλίτερον του πλούτου ον συναθροίζετε» Οίκος Εμράν 151.

«Όσοι πιστοί! Μη συνάπτετε σχέσεις μετά των Εβραίων, ούτε μετά των Χριστιανών. Ούτοι είναι φίλοι αλλήλων. Όστις εξ υμών συνάψη φιλίαν μετΆ αυτών, θα ομοιάση αυτούς. Ο Κύριος δεν κατευθύνει αισίως τούς διεφθαρμένους» Η Τράπεζα 56.

«Πολεμείτε αυτούς (τούς ασεβείς) μέχρις ου δεν θα υπάρχει πλέον πειρασμός, μέχρις ου δεν θα υπάρχει άλλη θρησκεία εκτός απΆ αυτή του μόνου Θεού. Εάν θέσωσι τέρμα εις την ασέβειαν αυτών, ο Θεός βεβαίως εφορά τας πράξεις αυτών» Τα Λάφυρα 40.

«Πολεμείτε αυτούς (τούς ασεβείς), όπως ο Θεός τούς τιμωρήση δια των ιδίων σας χειρών και καταισχύνη αυτούς, αναδείξη δε υμάς νικητάς των, και θεραπεύση την καρδίαν των πιστών» Η Μετάνοια 14.

«Πολεμείτε εναντίον του μη πιστεύοντος εις τον Θεόν, ούτε εις την εσχάτην ημέραν και μη θεωρούντος αθέμιτον ό,τι ο Θεός και ο απόστολος  αυτού απηγόρευσαν. Πολεμείτε δΆ επίσης εναντίον των Εβραίων και των Χριστιανών, οίτινες δεν πρεσβεύουσι την πίστιν της αλήθειας. Πολεμείτε κατΆ αυτών έως ου πάντες ανεξαιρέτως αποτίσωσι τον φόρον και ταπεινωθώσι» Η Μετάνοια 29.

«Εάν δεν σπεύσητε εις την μάχην, ο Θεός θα τιμωρήση υμάς δια σκληρών βασάνων, θα αντικαταστήση υμάς διΆ ετέρου λαού τον οποίον δεν θα δυνηθήτε να βλάψητε, διότι ο Κύριος είναι παντοκράτωρ» Η Μετάνοια 39.

«Ω προφήτα! Καταπολέμει τούς υποκριτάς και τούς απίστους, μεταχειριζόμενους αυτούς σκληρώς, η Γέεννα έσται η κατοικία αυτών. Οποίον τρομερόν ενδιαίτημα» Η Μετάνοια 74.

«Ω πιστοί! Πολεμήτε τούς απίστους οίτινες έρχονται εις συνάφειαν μεθΆ υμών και υποδέχεσθε αυτούς τραχέως» Η Μετάνοια 124.

«Μάχεσθε υπέρ του Θεού. Τούτο δίκαιον εστίν. Ούτος εξέλεξεν υμάς. Ουδέν χαλεπόν εν τη υμετέρα θρησκεία» Η Ιερά Αποδημία 77.

«Ο Μωάμεθ είναι ο απόστολος του Θεού, οι δε οπαδοί αυτού είναι αφοσιωμένοι μεταξύ των και ισχυροί (Αγγλική μετάφραση: σκληροί) κατά των απίστων» Η Νίκη 29.

Ημερομηνία καταχώρησης : 30/01/2009 @ 05:53
Τελευταία ενημέρωση : 30/01/2009 @ 05:53
Κατηγορία : ΙΣΛΑΜ
Η σελίδα διαβάστηκε 3491 φορές


Print preview Print preview     Τυπώστε την σελίδα Τυπώστε την σελίδα


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Εγγραφείτε στην Ομάδα Αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ για να μπορώ να σας ενημερώνω για ενδιαφέροντα χριστιανικά άρθρα, επιλεγμένες ειδήσεις χριστιανικού ενδιαφέροντος, όπως και για νέες κυκλοφορίες χριστιανικών βιβλίων και μοναδικών προσφορών.
Η λίστα αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ανήκει στις ιστοσελίδες www.diakrisis.gr και www.christianbook.gr. Αφού εγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε μπορείτε να διαγραφείτε εύκολα και απλά.
Όσοι εγγραφείτε θα λάβετε ως δώρο το θαυμάσιο βιβλίο ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ σε pdf. Μετά την εγγραφή σας θα μπορείτε να το κατεβάσετε από την κατηγορία ΑΡΧΕΙΑ της ομάδας αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ: http://groups.google.gr/group/erevnitis?hl=el.
Για να εγγραφείτε εύκολα και γρήγορα στείλτε κενό email στο erevnitis+subscribe@googlegroups.com και αυτόματα θα εγγραφείτε. :

Ομάδες Google
diakrisis
Επισκεφτείτε την παρούσα ομάδα


ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ
Επισκεφτείτε το ιστολόγιο ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.

Πατήστε ΕΔΩ για το Ιστολόγιο ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.

Μιλάμε για τον ζωντανό Ιησού Χριστό!
^ Πάνω ^